Agenda

AVENTURIJN MASTERCLASSES: LEREN VAN HET LEVEN ZELF!

Verbreed je horizon met Aventurijn Masterclasses! Wij verzorgen in 2017 een reeks van 5 masterclasses waarbij “Leren van het leven zelf” centraal staat. Kennis en vaardigheden worden overgedragen door middel van oefeningen en groepsdiscussie onder de professionele begeleiding van Meovida. De masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die zich herkent in de levensfilosofie van Aventurijn en zichzelf en anderen op een avontuurlijke manier wil inspireren en ontwikkelen.

Waar gaan we het over hebben? 

De thema’s “Probleemloos denken”, “Talent en Intuïtie”, “De stille kracht van Luisteren” en “Menselijkheid in een digitale toekomst”, “Beelddenken” en “Hooggevoeligheid” staan al op het verlanglijstje. Maar als deelnemer heb je ook inspraak in de samenstelling van het programma in 2017! Laat ons weten wat je bezighoudt, zodat we het aanbod zo goed mogelijk kunnen afstemmen op actualiteit en behoefte. Meer informatie over onderwerpen zal besproken worden met de groep tijdens de masterclasses en zal te volgen zijn via Facebook en deze website.

Eerste masterclass “Probleemloos denken”

In deze masterclass ga je oefenen en ondervinden hoe we probleemloos kunnen leren denken door onze mindset aan te passen. Hierbij wordt onder andere de oplossingsstrategie Reframing (herkaderen) gebruikt, een simpele maar krachtige techniek die we onder andere in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) tegenkomen. De masterclass vindt plaats op woensdag 25 januari 2017 van 16.00-21.00 (inloop vanaf 15.30) in Loenen (Gld).

Verbinding maken en eigen cases inbrengen

De Aventurijn Masterclasses lenen zich bij uitstek om verbinding te zoeken met andere deelnemers en gastsprekers. Ook eigen praktijkvoorbeelden kunnen worden ingebracht.

Data, locatie en kosten
De masterclasses vinden steeds plaats op woensdagen van 16.00-circa 21.00 (met inloop vanaf 15.30) en zijn gepland op 25 januari, 29 maart, 31 mei, 27 september en 29 november.

Tenzij anders vermeld, worden de masterclasses gegeven op de locatie van Aventurijn: Voorsterweg 1, 7371 GA Loenen (Gelderland).
De kosten voor de gehele jaarcyclus van 5 masterclasses bedraagt € 375,–, het volgen van een losse masterclass kost € 85,–. Koffie, thee en biologische soep worden verzorgd.

Meld je aan!
Wij streven naar een jaargroep van circa 20 deelnemers waarin waardevolle intervisie kan plaatsvinden. Meld je dus alvast aan, er zijn nog plekken vrij! Stuur een email naar hannah@aventurijn.org met de titel “masterclass, ja graag” en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen! Meer informatie kan ook telefonisch worden verstrekt, maar neem dan wel je telefoonnummer en eventuele vragen op in je email.