Advies en Coaching

Advies:

Bij specifieke vragen kan het Kenniscentrum Verrijkend Onderwijs advies geven en relevante ervaringen delen. Het kan zijn dat u vragen heeft over de effectiviteit van bepaalde didactische werkvormen, een keer met een onafhankelijk persoon wilt spreken over een specifiek kind, wilt weten hoe je een school opricht et cetera, et cetera.

Het kenniscentrum deelt haar kennis en ervaring op het gebied van onderwijs, maar kan geen testen afnemen bij kinderen, of diagnoses stellen.

Juridische ondersteuning:

In de loop der jaren is er veel expertise opgedaan op het gebied van regel en wetgeving rondom vernieuwend onderwijs en thuisonderwijs/het verkrijgen van vrijstelling. Via het kenniscentrum kunt u juridische ondersteuning aanvragen.

Coaching:

Zowel individuele begeleiders als een g
eheel team van begeleiders kan behoefte hebben om eens sparren met iemand van buitenaf. De kennis en ervaring die zijn gebundeld in het kenniscentrum kunnen dan heel waardevol blijken. Iedere begeleider maakt zijn of haar eigen ontwikkeling door. Het is logisch dat je daarbij ook zo nu en dan tegen je eigen grenzen aanloopt. Coaching is een mooie manier om zicht te krijgen op je eigen ontwikkelpotentieel.

Klik hier voor de tarieven van onze diensten.

spring_1

Pict0002_5 - Copy 681 511